Vill du ha en aktiv semester bokar vi resor till alla Club Med Resort runt om i världen. Club Med erbjuder ett av världens bästa all-inklusive koncept! Här ingår inte bara fantastisk mat, måltidsdryck och fri bar utan även alla aktiviteter och instruktörer till de olika sporterna

Vill du spela tennis, padel, golf, segla katamaran eller kanske lära dig hur du svingar dig i en flygande trapets på Club Med Cirkusskola?

När du reser med familjen kan du vara trygg med att barnen har det bra. De kan sporta och leka med engagerade ledare i aktivitetsklubben medan du tar tennislektioner, spelar en match eller går en golfrunda?

Vi vet vilken av Club Meds resorts i världen som passar bäst för dig utifrån vilka sporter ni tycker om eller vill

prova på. Oavsett om ni är ett par, några vänner, en familj eller ett företag så finns det en Club Med Resort för alla.

Club Med finns till exempel i Frankrike, Portugal, Spanien, Italien, Mexiko, USA-Florida, Karibien, Dominikanska Republiken, Maldiverna, Mauritius, Indonesien, Marocko, Turkiet m.fl.

Det finns allt från enklare 3-stjärnigt till lyxigt 5-stjärnigt alternativ på boende men sporterna och instruktörerna känns alltid förstklassiga. Club Med är ett all-inklusive koncept utöver det vanliga!