Vi har valt ut fyra paradisöar på Maldiverna, vilken passar dig?

Väljer du ett av världens lyxigaste hotell? (enligt LTI-Luxury Travel Intelligence)

Väljer du att äta på världens största undervattensrestaurang på ön Hurawalhi?

Väljer du någon prisvärd paradisö som Komandoo eller Kuredu i samma Atoll med tre- femstjärniga bungalows?

Vi hjälper dig att hitta rätt paradisö!

Kudadoo Island:

Under 2018 öppnade den lyxiga ön ”Kudadoo Maldives Private Island” som är Maldivernas enda privata ö med bara 15 villor. Ön är till 100% driven av solceller. Enligt Luxury Travel Intelligence (LTI) är Kudadoo utnämnt till världens lyxigaste, nya hotell 2018. En lyxanläggning där verkligen allt ingår. En spontan middagsupplevelse på stranden eller på din egen terrass, förstklassiga champagner, viner och alkoholfria drycker, äventyr i och

på vattnet, otroliga spabehandlingar, privat dykning, utflykter och vattensporter.

Allt ingår!

En privat butler är tillgänglig 24 timmar om dygnet. Här gäller AAA-konceptet. (Anything,  Anywhere, Anytime) På Kudadoo finns allt tillgängligt, när som helst och var som helst.

 

Kudadoo är designat av arkitekten Yuji Yamazaki inspirerad av Japansk arkitektur. The Retreat är ett centralt komplex, som ligger på vattnet, bredvid den intima 30 000 kvadratmeter stora ön, erbjuder ett spa, en restaurang, en vinkällare med ost-rum, bar, spelrum och pool. Komplexet erbjuder den kanske högst belägna utsiktspunkten på Maldiverna byggd på havet och samordnar tillräckligt med solenergi för att driva resorten till 100% av solpaneler.

Transfer till Kudadoo sker med sjöflyg från Male.

Hurawalhi Island:

På Hurawalhi njuter du av lyxen, lugnet, det kristallklara och turkosa vattnet och kritvita stränder.

Hotellet har flera restauranger bland annat världens största undervattensrestaurang med glasväggar. På ”5.8 Undersea Restaurant” njuter du av maten nästan sex meter under vattenytan och din närmaste bordsgrannar består av färgglada fiskar och ett korallrev.

Här på Hurawalhi finner du snorkling i världsklass. Du kan du välja på flera olika typer av boenden och flera av rummen har en stor bekväm träterass och privat pool.
Transfer till Hurawalhi sker med Sjöflyg. Hotellet har en åldersgräns på 15 år.

Kuredu Resort:

På Kuredu Island Resort och Spa finns det något för alla. Här kan du äta gott, dyka, snorkla, spela på 6-håls kortgolfbana, spela beachvolley, fotboll, tennis, utöva vattensporter, hänga vid poolen, promenera i den kritvita sanden eller bara sola och läsa en god bok under palm.

Väljer du att bo i en vattenbungalow har du panoramautsikt över havet och trappa rakt ner i det turkosa vattnet. För den som vill unna sig ännu mer kan man boka behandlingar eller massage i Duniye Spa.

På Kuredu lever du barfotaliv!  Det finns flera restauranger att välja mellan och À la carte-restaurangen “The Beach” dukar upp med bord och vita dukar direkt på stranden. Här väljer du bland annat mellan färsk fisk och skaldjur på menyn.

På Koamas restaurang njuter du av den goda maten barfota med den vita sanden mellan tårna.

Transfer till Kuredu sker med Sjöflyg. Hotellet välkomnar barnfamiljer och för de som önskar finns en boendedel med pool, bar och restaurang med 18 års åldersgräns.

Komandoo Island:

Denna fantastiska, lilla ö tar det bara tio minuter att gå runt. Du njuter av lugnet, den romantiska atmosfären och kvalitativ dykning eller snorkling.

Komandoo passar utmärkt för er som bara vill njuta av det turkosa, varma havet och de kritvita stränderna. Känna sanden mellan tårna och bara vara…

Här väljer ni att bo mitt på stranden bara några meter från havet eller så bor ni i en vatten-villa med en trappa direkt ner i det turkosa, klara vattnet.

Transfer till Komandoo sker med Sjöflyg. Hotellet har en åldersgräns på 18 år.